beats by dre cheap

"Volimo Britney onako kako je Isus voli"


KONGREGACIJA southlandske kršćanske crkve zamolila je svoje vjernike da pošalju "pisma ljubavi i podrške" posrnuloj pop zvijezdi Britney Spears, zbog njenih "katastrofalnih životnih izbora".

"Odvojite nekoliko minuta i napišite poruku Britney Spears. Bez osuđivanja. Bez kritiziranja. Samo s ljubavlju. Kao crkva, volimo Britney onako kako je Isus voli", poručio je pastor John Weece tijekom propovijedi te objavio istu molbu i na crkvenom blogu. Weece je rekao kako je na tu ideju došao kada je vidio kako novinari neprestano i iznova donose izvještaje o njenim problemima s drogom, alkoholom i gubitkom skrbništva nad djecom.

"Kada bi bila vaša prva susjeda, u istoj situaciji, ali bez novca i slave, ne bi li onda marili za njene probleme? Ne bi li onda molili za nju i ponudili joj podršku i ohrabrenje?", upirao je Weece članove svoje crkvene zajednice.

Cindy Willison, zadužena za odnose crkve s javnošću, već danima prikuplja pisma i sada traži najbolji način kako bi ih isporučila direktno Britney Spears. "Ovo je prilika za nas da pomognemo nekome tko vjerojatno u svom životu nema mnogo ljudi kojima je stalo do nje kao osobe", rekla je Willison.

sunce
http://suncevsjaj.blogger.ba
28/10/2007 21:15